További munkatársaink


Elérhetőségek

Szakemberek

Dr.Seres Zoltán, ortopéd-traumatológus

Diplomámat 2004-ben szereztem a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Általános Orvosi Karán, melyet 2005 szeptemberében akkreditáltak a Semmelweis Egyetemen. 2012-ben a Semmelweis Egyetemen Ortopéd-traumatológus szakvizsgát szereztem.

2014-ben Graf módszerű csecsemő csípőizületi ultrahang elvégzésére feljogosító tanfolyamot végeztem el.

A csecsemők csípőizületi szűrése mellett gyermekkori ortopédiai elváltozások kezelésével foglalkozom.

Lunacsek Eszter, pszichológus

2012-ben kezdtem tanulmányaimat az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán, 2015-ben szereztem meg viselkedéselemzői diplomámat, majd 2017-ben Fejlődés- és Klinikai Gyermekpszichológia szakirányon a mester diplomámat. Már egyetemista éveim alatt elkezdtem érdeklődni az autizmus iránt, szakmai gyakorlatot is szintén ezen a területen a Nemzetközi Cseperedő Alapítványnál szereztem.
2017-ben jelentkeztem az Autizmus Alapítványhoz önkéntes munkára, majd ösztöndíjas munkatárs lettem, 2018 óta teljes munkaidőben az Ambulancián dolgozom, ahol a diagnosztikai folyamatokban és a gondozási tevékenységekben veszek részt.

Személyes elérhetőségemen a pszichologus@mozaikhaz.hu email cím.

Mátrai Flóra, állatasszisztált terapeuta

Mátrai Flóra vagyok okleveles természetvédelmi mérnök, habilitációs kutyakiképző és terápiás kutya felvezető. Jelenleg, két terápiás kutyámmal dolgozom, főleg óvodás korú gyermekekkel. Iskolaelőkészítő, mozgásfejlesztő óráink mellett, fontosnak tartom, a környezeti nevelést, és az állatokkal való bánásmód tanítását

A lenti űrlap kitöltésével kérhet időpont egyeztetést